Αναγνώστες

Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

Im Back!!!

Γεια σας κοριτσαρες μου!

Γύρισα κι εγω από τις καλοκαιρινές διακοπές και όπως σας υποσχέθηκα έρχονται πολλά post με DIY, tips, συμβουλές , reviews και πολλά ακόμη!



Πολλά φιλάκια!!!

Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013

DIY BB Cream

Γεια σας κοριτσια! Τι κάνετε?

Επειδή ειδικά τώρα το καλοκαίρι προτιμώ την ημέρα να φοράω BB cream παρά make up και τις τελειώνω πολύ γρήγορα, είπα να δοκιμάσω να φτιάξω μόνη μου την δική μου BB cream και μιας και μου βγήκε πετυχημένη είπα να σας γράψω και εσάς την συνταγή. Ένα θα σας πω, βγάλτε ότι προϊόντα περιποίησης έχετε στο συρτάρι σας!


Πρώτα θα χρειαστείτε ένα καθαρό μπουκαλάκι με αντλία ή χωρίς, εσάς τι σας βολεύει (εγώ έβαλα δύο που είχα τυχαία στο συρτάρι μου) και ένα μπολ για να ανακατέψετε τα υλικά.
Έπειτα θα χρειαστείτε το make up σας. Εάν θέλετε υψηλή κάλυψη βάλτε μία κουταλιά της σούπας make up ενώ αν θέλετε μέτρια κάλυψη βάλτε μισή κουταλιά της σούπας. Επειδή θα μπει αρκετή ενυδατική και το χρώμα θα ανοίξει καλό θα ήταν να βάλετε αν έχετε ένα make up έναν με δύο τόνους πιο σκούρο από την επιδερμίδα σας.

Έπειτα θα χρειαστείτε ενυδατική...μπόλικη ενυδατική για την ακρίβεια 1 & 1/2 κουταλιές της σούπας.

Στη συνέχεια εάν θέλετε να έχετε αντιηλιακή προστασία προσθέστε 1 κουταλιά της σούπας αντιηλιακό προσώπου.

Τέλος θα χρειαστείτε περίπου 1/2 κουταλάκι του γλυκού primer προσώπου για να κάνετε την κρέμα σας να διαρκεί περισσότερο.

Ανακατέψτε καλά τα υλικά και βάλτε τα στο μπουκαλάκι σας και βουαλά έχετε την δική σας home made bb cream. Μην ξεχνάτε ότι μπορείτε να παίξετε λιγάκι με τις αναλογίες ή να προσθέσετε και δικά σας άλλα υλικά όπως κάποιο serum ή λίγο ροδόνερο.

Ελπίζω να σας άρεσε η συνταγή! Μέχρι το επόμενο post φιλάκια πολλά και...μην ξεχνάτε να λάμπετε!